Sijainti & aukioloajat
Amenities and More
Suositellut arvostelut
Luottamuksesi on meille ensiarvoisen tärkeää, joten yritykset eivät voi maksaa muuttaakseen tai poistaakseen arvosteluja. Lisätietoja.
Overall rating
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 star
- Minna K.Helsinki1013520325.5.2012
Juhlakampauksissa, joita olen kampaamoissa teettänyt, on aina sama vika: vaikka kuinka sanon etten halua päätä nuolevaa pinneillä kiristettyä takaraivopensasta, aina sellainen sinne ilmestyy, ja saan purkaa kampauksen heti kotona.
Näin ei kuitenkaan ole koskaan käynyt Viiskulmassa sijaitsevassa Soengissa. Kun sanon, että iso sileä tahi kähärälaitos Amerikan tyyliin kiitos, niin sellainen on päässäni on, kun sieltä lähden (ja tukka on ojennuksessa vielä kolmantenakin päivänä). En ole aina asunut Soengin lähellä ja siksi olen joutunut käymään vieraissa, mutta tämän kevään jälkeen olen päättänyt etten muihin kampaamoihin enää hairahdu.
Mies valittelee samaa. Hänellä ei ole nutturaongelmaa, mutta muissa partureissa hänelle leikataan aina kummallinen nirhitty pastorimalli, mutta Soengista hänkin palaa kotiin itsensä näköisenä.
Nyt kun olen taas muuttamassa kulmille voisin tehdä sen, mistä Soengissa uhosin toista vuotta sitten: olen kyllästynyt pesemään ja laittamaan hiukseni itse. Taidan ryhtyä viikkoasiakkaaksi, joka laitattaa hiuksensa siellä kerran viikossa niin kuin äidilläni oli 60-luvulla tapana, ja niin pääsen ikuisesta pesu/föönausshowsta.